Expert'strip

Stållinjestans strävar ständigt mot utveckling och har nu ännu en produkt att erbjuda Er som kund i vår produktportfölj. 

Som tidigare har vi erbjudit Strip-clip, Marba-strip & konventionellt rensverktyg.

Med Boxplan Easysetter kan vi nu också erbjuda Expert’strip.

Det första 3D-systemet på marknaden. Ett system som Vi vet kommer att göra Er rensning säker och Er produktion betydligt mer effektiv. Detta system är väldigt starkt och kraften ser till att spill bitarna tvingas bort från ämnena på ett säkert sätt med hjälp av crownpins. Inga spillbitar följer med ämnena och man behöver inga underpinnar. 3D effekten gör att stansmaskinen behöver  lägre kraft genom nerslaget. Således minimeras slitaget på Er stansmaskin.

Ett system för Er som vill uppnå hög effektivitet och output!